Sofia Trend

SofiaTrend е търговска марка на агенция за недвижими имоти АТренд. Използван е WordPress, като базова платформа за изработката на сайта. Сайтът е проектиран от екипа на BSH  и е тестван за ползваемост от  Лукрат.

BLD Asset Management

BLD AM е част от AG Capital – една от водещите компании за недвижими имоти на балканите. С над 18 години опит в управлението на недвижими имоти.

Zeptoo

Zeptoo е иновативна технологична компания фокусирана върху опита и знанията на своите консултанти, предлагаща ефикасни решения, проектирани да подпомогат компаниите в техните отношения с крайните клиенти.

Фасилити Оптимум България

Фасилити Оптимум България е утвърден изпълнител на дейности по управление и поддръжка на сгради и съоръжения – фасилити мениджмънт.

Borislav Boyanov & Co.

Основана през 1990 г., Борислав Боянов & Ко е спечелила широко международно и местно признаване като предпочитанa правна кантора. Кантората е обслужвала над 3000 местни и международни компании, правителства и институции.

Архитект Владимир Владов

Фирма за цялостно инвестиционно проектиране. „ВВарх” ЕООД е създадена през 2008г. от арх. Владимир Владов.

MWP Services Ltd

MWP Services Ltd. е създадена през 2008 г. с цел добавяне на по-голяма стойност за строителната индустрия, като предлага конкурентни търговски и трудови услуги.

Ареон

Балев ЕООД е фирма, специализирана в производството на ароматизатори за коли. Основана е през 1990г. от г-н Димитър Балев и стартира дейността си като дистрибутор на ароматизатори за коли.

Фронтекс Интернешънъл АД

Компания за събиране на вземания, предлагаща целия комплекс от услуги, свързани с управлението на клиентски вземания – събиране на вземания по телефона, с писмена кореспонденция, чрез посещения на адрес и правно събиране на вземания.