Велооказион

Най – новият портал за безплатно публикуване на вело, скейтборд, маунтийнборд и кънки обяви Сайтът VeloOcasion е създаден за всички почитатели на колоездачния спорт. Той цели популяризирането и развитието на този спорт в България.

Електронно списание ClubS1

Електронен вариант и магазин на известното списание за моторни спортове ClubS1. Електронният магазин беше изработен към съществуващият сайт на списанието. Потребителите на сайта имат възможност да избират между три метода за плащане – банков превод, Epay и плащане с карта.

Спорт Бутик

Спорт Бутик е онлайн магазин специализиран в предлагането на всякакви видове спортно оборудване, аксесоари и продукти. За магазина който е базиран на „Anonym Shopping Cart“, беше разработена специална тема. Разработена е портална страница, от която може да се отиде към всяка една секция на магазина, както и до избрани продукти или категории в сайта.

Начало

Аз съм уеб разработчик на свободна практика. Занимавам се професионално с проектиране и разработване на уеб сайтове и приложения за уеб. Имам опит в създаването на малки и средни бизнес сайтове, фирмени онлайн каталози, системи за управление на съдържанието, системи за пазаруване, специфични приложения (галерии, анкети, статиситки), проектиране и оптимизиране на бази данни и др.

Онлайн магазин за Divinerose

Онлайн магазин предлагащ козметични продукти, в които се използва розово масло. Магазина е разработен на PrestaShop.

Profibag

Онлайн магазин за фотографска екипировка и аксесоари.